Blog

Cum să proiectați mobilier personalizat pentru casa dvs

Cum să proiectați mobilier personalizat pentru casa dvs

Aveți o viziune de design interior pe care doriți să o aduceți la viață. Fie că vă reproiectați spațiul actual sau vă mutați într-o casă nouă, știți exact de ce aveți nevoie. În loc să cauți la nesfârșit piesa perfectă, de ce să nu-ți proiectezi propriul mobilier personalizat, construit exact pentru a se potrivi stilului, spațiului și nevoilor tale de stil de viață? Pentru a face acest lucru, va trebui să vă examinați stilul personal și să determinați cum să exprimați cel mai bine acel stil. Apoi te poți decide asupra formelor, culorilor, texturilor și detaliilor exacte de care ai nevoie pentru a da viață canapelei, scaunului sau mesei tale personalizate. Iată cum să începeți și la ce să vă așteptați în timpul procesului de proiectare a mobilierului personalizat.

Luați măsurători camerei dvs. pentru a ști ce dimensiuni de mobilier ar putea fi instalat în spațiul disponibil.

De asemenea, poate doriți să luați măsurători ale oricărui mobilier existent în cameră pentru a vă ajuta să obțineți un sentiment de scară. De exemplu, atunci când comandați o canapea, masă, covor sau scaun personalizate, cunoașterea dimensiunilor pieselor dvs. actuale vă poate informa decizia cu privire la dimensiunea noului produs. Păstrați dimensiunea mobilierului dvs. relativ consistentă pentru a oferi echilibru camerei. Înainte de a începe procesul de proiectare, asigurați-vă că viziunea dvs. este compatibilă cu culorile și texturile existente deja – factori precum culoarea finisajului podelei sau materialul folosit la șemineu.

Alegeți o formă care vă atrage

Îți plac liniile clasice, un aspect modern elegant sau stilul retro al modernului de la mijlocul secolului? Scaunele cu spătar si cotiere sunt un exemplu excelent de formă cu adevărat clasică, care rezista testului timpului și se traduce cu ușurință în spațiile moderne. Dacă sunteți în căutarea unei stil compact pentru un spațiu mic, luați în considerare un aspect modern, deoarece probabil veți găsi opțiuni mai raționalizate în acest stil. În ceea ce privește materialul, lemnul de esență tare uscat la cuptor este un material de construcție încercat și adevărat.

Acum este timpul să vă concentrați pe simțire.

Atunci când alegeți tapițeria personalizată, concentrați-vă pe material, culoare și model. Luați în considerare unde va fi instalat mobilierul și cine îl va folosi. Canapeaua ta trebuie să poată fi folosită de toată familia si de animalele de companie? Țesăturile sintetice resping părul animalelor de companie și sunt mai rezistente la zgârieturi decât fibrele naturale, cum ar fi lâna. Masa de sufragerie va fi folosita pentru colorat și jocuri pentru copii? Blaturile de marmură sunt ușor de curățat, în timp ce tecul natural necesită mai mult timp și grijă pentru întreținere. Restrângeți opțiunile de culoare și model, privind spre viitor – puteți trăi cu acea nuanță sau model îndrăzneț timp de 10 ani sau mai mult? Nuanțele neutre îmbătrânesc bine, dar au un efect mai subtil în general. Pielea, disponibilă de obicei în nuanțe naturale, este excelenta datorită durabilității sale. Materialul în sine devine și mai moale și mai confortabil în timp. Culoarea mobilierului tapițat cu piele se va transforma și ea de-a lungul anilor, dezvoltând adesea o patina bogată, făcându-l la fel de potrivit pentru camerele de zi de lux.

Acum că te-ai hotărât asupra dimensiunii, formei și tapițeriei, este timpul să te concentrezi pe detalii

Mobila la comandă este în mod automat unică, dar stilul tău personal strălucește cu adevărat prin detalii. Atunci când proiectați o canapea, nu treceți cu vederea fabricarea și finisajul picioarelor, care unifică piesa cu mobilierul adiacent. De exemplu, luați în considerare picioarele canapelei cu un finisaj din lemn dacă aveți și o măsuță de cafea din lemn pentru a oferi sufrageriei dvs. un aspect plăcut. Accente precum capsele din alamă de-a lungul ornamentelor piesei adaugă o strălucire subtilă încăperii. Dincolo de mobilierul în sine, luați în considerare accentele necesare odată ce mobilierul este instalat în spațiul dvs. Pernele termină aspectul canapelei sau fotoliului dvs., în timp ce candelabrele, luminile cu pandantiv și aplicele vor ilumina o masă personalizată.
Proiectanții Regal Class Design vă pot ajuta să mobilați casa așa cum ați visat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *