Blog

Cum se măsoară mobilierul pentru livrare

Cum se măsoară mobilierul pentru livrare
Noul tău mobilier trebuie să se potrivească în camera ta dar și sa treacă prin golul ușii! Iată cum să măsurați mobilierul și să comparați cu dimensiunile casei dvs. pentru o livrare fără probleme.

Măsoară-ți spațiul

Folosiți o ruletă de măsurare (de preferat metalică) pentru a măsura înălțimea (A) și lățimea (B) a tuturor ușilor (atenție, se va măsura golul ușilor nu si tocul acestora) și holurilor de la punctul de intrare până în camera în care va intra noul mobilier. Nu uitați să măsurați și punctul de intrare (C).
Masurare usa si camera

Măsurați mobilierul

MĂSUARAREA CANAPELELEOR ȘI FOTOLIILOR

Pur și simplu măsurați lățimea (AC) și adâncimea diagonalei (B). Pentru a calcula adâncimea diagonalei, utilizați o ruletă metalică cu care veți măsura măsura din colțul din stânga sus până în dreapta jos (pernele nu sunt incluse).

MĂSURAREA DULAPURILOR

Pur și simplu măsurați adâncimea (B) și înălțimea diagonalei (AC) în cel mai larg punct. Pentru a găsi înălțimea diagonalei, utilizați o ruletă metalică pentru a măsura din colțul din stânga sus până la dreapta jos.

Comparați cele două măsurători

comparare masuratori
Pentru a găsi cea mai bună cale de livrare, comparați dimensiunile mobilierului dvs. cu dimensiunile holurilor și ușilor dvs. Făcând acest lucru, veți putea vedea dacă mobilierul trebuie să intre într-un unghi sau dacă se va potrivi direct. Rețineți că, pentru canapele și fotolii, adâncimea diagonalei trebuie să fie mai mică decât lățimea ușii pentru a se potrivi. Amintiți-vă, de asemenea, să luați în considerare tavanele, corpurile de iluminat, pereții interiori, balustradele scărilor și stâlpii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *