REGAL CLASS DESIGN

Mobila la comanda

Specificul firmei noastre – ca si producator de mobila la comanda – este acela de a oferi mobilier la comanda, produs in propria noastra fabrica de mobila. Pentru a achizitiona mobilier de orice categorie trebuie sa faceti o comanda la unul din numerele de telefon afisate in pagina de contact.

Firma noastra va intampina cu o gama larga de servicii axate pe industria mobilei: proiectare 3D de mobilier, design si executie mobilier de calitate superioara (executat la comanda) dupa proiectele noastre sau ale dumneavoastra, adaptate in functie de spatiu si preferinte, la preturi de producator. Dorim sa acoperim intreaga plaja de servicii si produse necesare mobilarii locuintelor, sediilor de firma, spitalelor, farmaciilor, bancilor, restaurantelor, magazinelor etc.

Producator Mobila la comanda Bucuresti: mobila bucatarie, dormitor, living, dulap usi glisante, dressinguri, mobilier office. Mobila la comanda la preturi accesibile.

Toate modelele de mobilier prezentate pe acest site sunt reale, pozele fiind realizate la clientii nostri, cu acordul acestora. Majoritatea au mai multe imagini, fiind fotografiate din unghiuri diferite, pentru a permite o vizualizare mai buna atat a mobilierului in ansamblu cat si ca asezare in spatiul care i-a fost destinat.