Afișez 1 - 12 din 79 de rezultate

Biblioteca Living

Biblioteca living este reinterpretarea conceptului de living , si ofera solutii personalizate, care reinterpreteaza tema de izolare printr-o abordare sofisticata si contemporana a living-ului. Biblioteca living devine solutia usoara, modulara , impreuna cu piese de mobilier, mese living, inchis conturand un stil unic, liber de constrangerile si eleganta innascuta, concepute pentru a se potrivi cu orice mediu.

Bucătarie clasică 10

Mobila bucatarie este realizata din mdf vopsit alb mat si este mobila de bucatarie revizuita intr-un stil modern. Clasicul care satisface cele mai noi tendințe moderne Mobila de bucatarie la comanda este conceputa pentru a restabili funcționalitatea și luminozitatea pentru mediu, reflectand stilul contemporan, cu adaosuri de design liniar și simplu, care, în plus fata de solutiile estetice unice, este proiectata să dureze. Usile din MDF dau nastere la tendinta reala contrastanta.

Bucătarie clasică 11

Mobila bucatarie clasica moderna reprezinta compromisul dintre bucatarie moderna si bucatarie clasica. Modelul de bucatarie este soluția concepută special pentru cuplurile tinere care preferă un mobilier de bucatarie cald, dar de design, în care stilul clasic este combinat cu gustul modern. O bucatarie clasica sau contemporana ale carei linii sunt imbunatatite cu usi din lemn masiv devine o solutie excelenta, cu un gust clasic, care aminteste de gusturile și emotiile bucatariei pentru care poti trai in fiecare zi.

Bucătarie clasică 12

Mobila bucatarie clasica de lux este modelul ce reprezinta Eleganta imbinata cu Rafinamentul intr-o bucatarie de vis. Mobilierul de bucatarie este reinterpretarea stilului clasic, cu un cadru de sculptură si o insula centrala, cu o interpretare tanara si moderna, care da viata unei bucatarii elegante si rafinate. Designul bucatariei deschide usa noilor propuneri pentru detaliile finisajelor fine si detaliile decorative care caracterizează stilul, facandu-l unic. Fiecare dulap de bucatarie, are in plus fata de functionalitate, si un spatiu de armonie, oferind imaginea unei bucatarii la comanda cu trasaturi de bucatarie moderna.