Excelenta trece printr-o combinatie de eleganta si performanta:
Eleganta de design indeplineste functionalitatea intr-o bucatarie conceputa sa fie un aliat al vietii de zi cu zi si sa priveasca in viitor cu cea mai buna tehnologie electronica si materialele existente.

Cand bucataria se extinde si devine spatiu de locuit:
Posibilitatile nelimitate pentru o bucatarie adaptata si irezistibil de inteligenta si flexibilitatea mobilierului la comanda, va permite sa proiectati solutii unice si de design pentru extinderea bucatariei, care unifica finisajul intregului spatiu deschis si permite un design dinamic si uniform al incaperilor.

Detaliile fac diferenta si dau caracter fiecarei bucatarii realizate de compania noastra!
Finisajele bucatariei sunt acele detalii care fac diferenta si dau personalitate celui care o foloseste. Detaliile devin instrumente expresive ale bucatariilor, studiate intr-un mod fin, fara a fi observate.

mobila bucatarii

Afișez 1 - 12 din 23 de rezultate

Bucătarie clasică 10

Mobila bucatarie este realizata din mdf vopsit alb mat si este mobila de bucatarie revizuita intr-un stil modern. Clasicul care satisface cele mai noi tendințe moderne Mobila de bucatarie la comanda este conceputa pentru a restabili funcționalitatea și luminozitatea pentru mediu, reflectand stilul contemporan, cu adaosuri de design liniar și simplu, care, în plus fata de solutiile estetice unice, este proiectata să dureze. Usile din MDF dau nastere la tendinta reala contrastanta.

Bucătarie clasică 11

Mobila bucatarie clasica moderna reprezinta compromisul dintre bucatarie moderna si bucatarie clasica. Modelul de bucatarie este soluția concepută special pentru cuplurile tinere care preferă un mobilier de bucatarie cald, dar de design, în care stilul clasic este combinat cu gustul modern. O bucatarie clasica sau contemporana ale carei linii sunt imbunatatite cu usi din lemn masiv devine o solutie excelenta, cu un gust clasic, care aminteste de gusturile și emotiile bucatariei pentru care poti trai in fiecare zi.

Bucătarie clasică 12

Mobila bucatarie clasica de lux este modelul ce reprezinta Eleganta imbinata cu Rafinamentul intr-o bucatarie de vis. Mobilierul de bucatarie este reinterpretarea stilului clasic, cu un cadru de sculptură si o insula centrala, cu o interpretare tanara si moderna, care da viata unei bucatarii elegante si rafinate. Designul bucatariei deschide usa noilor propuneri pentru detaliile finisajelor fine si detaliile decorative care caracterizează stilul, facandu-l unic. Fiecare dulap de bucatarie, are in plus fata de functionalitate, si un spatiu de armonie, oferind imaginea unei bucatarii la comanda cu trasaturi de bucatarie moderna.

Bucătarie clasică 8

Mobilă bucatarie din lemn masiv, cu un gust rafinat, un clasic atemporal, un nou concept de bucatarie rustica care devine parte integranta a mediului clasic, si care va uimi oaspetii dvs. Un proiect de bucatarie de lux din lemn masiv ,are in vedere fiecare detaliu pentru a transforma mobila de bucatarie intr-o adevarata capodopera arhitecturala. Design-ul și gustul nu sunt singurele puncte forte, totul este combinat cu o calitate foarte ridicată a produsului.

Bucătarie clasică 9

Bucatarii clasice precum cea din imagine, reinterpreteaza un concept actual de bucatarii vintage, care nu uita traditiile si functionalitatea clasica, se adapteaza, de asemenea, la un cadru contemporan. Fabricat din materiale de lemn de calitate rezistente la uzura, cu blat bucatarie granit, oferă caldura mediului clasic, iar ca design bucatarie se imbina perfect cu toate tipurile de mobila de bucatarie, de la bucatarii rustice pana la bucatarii moderne, pentru o bucatarie unica care satisface cele mai variate nevoi. Fiecare detaliu al bucatariei este studiat cu atentie absoluta si este perfect in acord cu restul casei.