Mobila bucatarie pentru Caminul High Class este satisfactia deplina a clientilor care deriva din precizia executiei de bucatarii. De aceea, cautarea constanta a celor mai inovatoare materiale fie ca este din MDF vopsit lucios sau mat, fie ca este din PAL lucios sau PAL melaminat, fie din lemn masiv, cu solutii functionale și ergonomice pentru mobila bucatarie, in care designul bucatariei devine esența unei abordari de exceptie, inseamna inalta calitate si inalta fidelitate.
Cand va decideti sa cumparati o mobila de bucatarie la comanda, luati in considerare proiectarea unui mobilier care va ramane cu dvs. mulți ani. Fiecare bucatarie este un sistem care include activitati specifice. Fiecare dintre aceste activitati are nevoie de un spatiu adecvat, care poate varia în functie de obiceiurile noastre, cum vedem si cum amenajam casa si bucataria. Practic, ceea ce face o optiune costisitoare va permite sa faceti spatiu adecvat pentru stilul dvs. de viata, deoarece recunoasterea nevoilor dumneavoastra, va permit sa va bucurati de o bucatarie cu siguranta mai bine organizata.

Afișez toate cele 10 rezultate

Bucătarie modernă 1

Mobilă bucatarie din MDF vopsit sau PAL, reprezinta o propunere care incorporeaza principiile spatiului deschis și permite continuitatea stilistica cu zona de living. Componentele liniare ale unei bucatarii moderne sunt funcționale și elegante, datorită modulelor și a acelor accesorii de bucatarie care completeaza mobilierul, iar insula pentru bucatarie este fascinanta și sugestiva.

Bucătarie modernă 2

Mobila bucatarie pe doua laturi, cu o insula de mare impact visual reprezinta o propunere unică de amenajare bucatarie, cu mobilier bucatarie, pentru originalitatea formelor și aspectului. Insula impreuna cu scaunele de bucatarie sunt o parte a compoziției de bucatarie la comanda care transmite un sentiment de continuitate și completitudine stilistică.

Bucătarie modernă 3

Bucatarii , reprezinta o bucatarie moderna cu un design elegant si placut, caracterizată de linii curate si luminoase si o flexibilitate ridicata în compozitie. Este mobila de bucatarie destinata sa se integreze cel mai bine in casa dvs., creand o atmosfera unica de relaxare, si este caracterizata atat de frumusetea naturala a lemnului, cat si de o gama larga de culori de bucatarie. Caracteristica principala este faptul că manerul dispare si este inlocuit de manerul incastrat în marginea plana a usii, in culoarea de MDF vopsit a bucatariei.

Bucătarie modernă 4

Mobila de bucatarie de tip bucatarie moderna, are un design atent selectionat, avand suprafetele sale lucioase si sclipitoare care dau designul sau general. Sunt atat functionale, cat si placute ochiului, si sunt o optiune la amenajari bucatarii prin folosirea de blat bucatarie, dulap bucatarie, lustre bucatarie care completeaza decorul general al casei.

Bucătarie modernă 5

Mobila de bucatarii trece printr-o combinație de eleganta și performanta, cu un design bucatarie, completata cu lustrele de bucatarii si decoratiunile atent alese, indeplinesc functionalitatea intr-o mobila de bucatarie moderna conceputa sa fie o pasiune pentru bucatarie, un aliat al vietii de zi cu zi si sa priveasca în viitor cu cea mai buna tehnologie electronica si materialele existente.

Bucătarie modernă 6

Bucatarie moderna cu insula este principalul obiectiv in modele bucatarii care poate îndeplini funcții diferite în funcție de nevoile de utilizare. Veți putea configura insula cu blat de bucatarie ca element operațional pentru pregătirea meselor, completând-o cu o hota traditionala sau suspendata, cu chiuvetă de bucatarie cu una sau două cuve. Alegeți o plită tradițională sau o plita cu inducție, sau folosiți insula impreuna cu scaunele de bucatarie ,ca o masă de bucatarie pentru a primi rudele și prietenii. Proiectata în mediul potrivit, mobila de bucătărie cu insulă este, de fapt, o alegere câștigătoare, fiind ca un pod de trecere către zona de living și un potențial maxim în ceea ce privește capacitatea de izolare fata de aceasta.

Bucătarie modernă 7

Bucatarii moderne pe doua laturi din MDF vopsit lucios reprezinta tendinta momentului, un mediu care, din motive de optimizare a spatiului, se indeparteaza de ideea clasica de gatit ca element unic. Se spune ca aceasta este amenjarea de modele de bucatarii preferata de bucatarii profesionisti, deoarece acestea pot imparti complet zona dedicata prepararii felurilor de mancare și cea pentru chiuveta, dar in acelasi timp si un model de mobila bucatarie ieftina.

Bucătarie modernă 8

Bucatarie este si o bucatarie moderna cu maner incorporat, ce devine caracteristica distinctiva a acestui model, si poate genera solutii pentru bucatarii in stil modern, dar, de asemenea, contemporan.Manerul este sculptat in usa mobilei de bucatarie din MDF vopsit si este foarte functional.

Bucătarie modernă la comandă 10

Mobila bucatarie la comanda este unica varianta care satisface cele mai noi tendinte moderne. Mobila de bucatarie reprezintă amestecul potrivit intre stilurile clasice si cele moderne pentru a satisface noile tendinte de mobilier de bucatarie. Designul grafic al acestei bucatarii combina ergonomia si designul intr-un aspect contemporan, determinand un stil simplu, dar elegant, care va permite sa creati o omogenitate intre bucatarie si living.

Bucătarie modernă și ieftină 9

Mobila bucatarie ieftina cu o selecție larga de elemente, garanteaza adaptabilitatea fiecarui spatiu. Cu acest model puteti crea bucataria individuala si sa va transformati ideile in realitate. Aceasta mobila de bucatarie ofera o gama larga de fronturi de culoare, din diferite materiale, precum și o gamă larga de blat bucatarie. Bucatarie moderna, practica, mica sau bucatarie de lux, se realizeaza prin individualitate si cu design modern! Aceasta mobila de bucatarie ofera cel mai bun raport pret / calitate si corespunde unei game largi de stiluri de viata.