Dormitorul este una dintre camerele casei noastre care, în ultimii ani, a suferit schimbări majore. Comparativ cu camerele clasice spațioase, tipice clădirii din anii ’80, astăzi este conceput că urmare a unei reduceri semnificative a dimensiunilor. În consecință, camerele mai mici au determinat designerii noștri să studieze soluții din ce în ce mai ergonomice și modulare.

O comparație continuă între estetică și funcționalitate, pentru a ajunge la soluții de mobilier care sunt ideale pentru orice tip de spațiu. Dormitorul trebuie să îndeplinească nevoile și funcțiile în evoluție, astfel încât, pe lângă dressing și pat, elementele noi să joace un rol-cheie în economia zonei de dormit.

mobilier dormitor

Afișez toate cele 6 rezultate

Dormitoare moderne

Dormitoare moderne ofera functionalitatea spatiului in care puteți combina mai multe elemente, alegând dintre soluțiile clasice și cele contemporane, dulapuri haine sau dressing, dulapuri cu usi culisante, paturi tapitate sau paturi ieftine, și noptiere de toate tipurile.

Dormitor complet

Dormitor complet ,fie ca sunt dormitoare moderne funcționale și confortabile, fie ca sunt dormitoare clasice, ar trebui să permită o atmosferă caldă. Acest mobilier dormitor frumos într-o combinație armonioasă dintre un dulap cu uși glisante, pat dormitor spațios, cu o zonă de dormit de 200x180 cm, două noptiere si o comoda tv.

Mobilă dormitor 1

Mobila dormitor poate fi in functie de gustul personalizat al fiecaruia și sa pastreze intotdeauna functionalitatea spațiului din dormitoare.

Mobilă dormitor 2

Dormitoare completează gama de mobilier care ajuta la spațiul de locuit într-un mod cuprinzător și rațional. Beneficiați maxim de un dormitor complet, cu toate caracteristicile importante ale unor dormitoare moderne, precum pat dormitor.

Mobilă dormitor 3

Pat dormitor reprezinta funcționalitatea și caracterul practic al utilizării si estet garantat de versatilitatea propunerilor, si soluții multifuncționale adaptate la orice tip de dormitoare.

Paturi

Paturi stabile și robuste, design accentuat, combinat cu materiale de calitate, oferă suficient spațiu și asigură un somn confortabil și liniștit. Mobila dormitor poate fi proiectata in mod liber in functie de gustul personal, tinand cont de nevoile spatiului astfel ca veti obtine la dormitoare preturi la oferte atractive. O paleta de culori va oferi camerei o nota cu stil si astfel veti obtine dormitoare moderne si frumoase.
Mobila dormitor, in conceptul de dormitoare actual, este ca fiecare mobila de camera trebuie sa fie echipata cu toate elementele care fac un spațiu unic in realizarea de amenajari dormitoare, alegând dintre soluțiile clasice și cele contemporane, dulapuri haine sau dressing, dulapuri cu usi culisante, paturi tapitate sau paturi ieftine, și noptiere de toate tipurile. Din acest motiv, mobila de dormitor merită, de asemenea, să aibă o organizație specifică , fără a acorda o importanță mai mică valorii estetice.