Dressing este o piesa independenta sau un spatiu specific in interiorul unei incaperi pentru a depozita haine, incaltaminte, pungi, lenjerie de pat etc. Un dressing difera de un dulap datorita faptului ca acesta este intr-adevar un spatiu bine definit, propriu,potrivit cu stilul, gusturile si preferintele dumneavoastra.

Afișez toate cele 7 rezultate

Dressing dormitor

Dressing dormitor este situat in interiorul dormitorului, si ne permite sa avem haine bine ordonate la vedere și ne oferă alternativa pentru a plasa dulapuri cu usi culisante sau nu.

Dressing hol

Dressing hol reprezinta o parte foarte importanta a casei noastre. Avem nevoie de a oferi solutii de depozitare pentru haine , paturi pentru iarna, pentru valise, atat de multe lucruri care trebuie sa fie depozitate pentru un timp , pana cand avem nevoie de ele din nou.

Dressinguri cu usi glisante

Dressinguri cu usi glisante sunt cea mai buna alternativa pentru cei care doresc sa combine estetica si functionalitatea intr-o singura completare. Datorita deschiderii practice a sistemului de inchidere, dulap haine usi glisante va permite sa stocati in perfecta ordine numeroase articole de imbracaminte si accesorii, fara a pierde un singur centimetru de spatiu.

Mobila dressing

Mobila dressing este un sistem de dulapuri haine care poate fi folosit pentru toate tipurile de proiecte și realizat în dimensiuni personalizate pentru orice tip de spațiu.

Mobila dressing 1

Dressing de lux ce exprimă individualitatea, exclusivitatea și unicitatea gustului personal al fiecaruia. Dressingul este realizat pentru fiecare client și pentru cele mai diferite cerințe. Fiecare dulap este conceput, planificat și fabricat asa cum isi doreste clientul, adaptate la fiecare spatiu.

Mobila dressing 2

Dressingul din dormitoare este o camera dedicata, un dulap dormitor in care veti avea intotdeauna in ordine, deoarece un dressing este proiectat intotdeauna pentru maximizarea spatiului, dar in acelasi timp amplifica eleganta.