Afișez toate cele 11 rezultate

Camera baieti

Camera baieti este un dormitor in care strălucirea si aranjamentul pentru mobila copiilor creeaza atmosfera perfecta, atat pentru a te concentra, cat si pentru a te distra cand te joci cu prietenii in acest dormitor copii.

Camera tineret

Camera tineret are nenumărate posibilități de a crea combinații care optimizează spațiul, asigurând o siguranță și un confort maxim in dormitor copil . Mobila tineret poate avea si paturi suprapuse copii sub care se poate amenaja un birou, de asemenea, este si popular în rândul tineretului, deoarece eliberează spațiul din centrul camerei pentru o a face loc pentru a se pune în fața consola de joc. Paturi copii supraetejate pot găzdui doi copii în aceeași camera copii, câștigând spațiu.

Dormitor fete

Dormitor fete compus dintr-un singur pat, birou fete cu picioare metalice si ssertare cu push-open; agațat deasupra acestuia este o biblioteca cu compartimente deschise și usi. Disponibil în diferite culori și finisaje.

Dormitor tineret

Dormitor tineret este o solutie practica pentru spatii mai mici! Mobila pentru copii este formată din dulapuri, birouri si corpuri supendate deasupra patului care ofera spatiu suplimentar de depozitare și paturi cu o zonă de dormit de 200x90 cm. Patul mai are un sertar care ofera un alt spatiu de dormit printr-o tragere simpla a acestuia, fiind prevazut cu role.

Mobila dormitor tineret

Mobila dormitor tineret propusa, dezvolta solutii complete, bazate pe cunoașterea nevoilor celor mai tineri si a parintilor, care transforma fiecare cerere in raspunsuri practice . Camera copii are paturi confortabile, birouri colorate și funcționale si care trebuie sa insoteasca copiii dvs. in timpul cresterii. De aceea, cand alegem mobilier pentru dormitoare copii trebuie sa fie rezistente, fara a uita aspectul estetic si distractiv care sa satisfaca gusturile celor mici.

Mobila fete

Mobila fete imbina estetica compacta prin conceptul de functionalitate. Mobila tineret ieftina pentru dormitoare este dezvoltata intre spatiile de depozitare si spatiile libere ramase, definind spatiul si imbunatatind-o prin solutii complete si modulare.

Mobila tineret

Mobila tineret trebuie sa fie confortabila și plina de culoare, cu spatii echilibrate pentru joaca, studiu și relaxare.Pentru a va ajuta in alegerea de mobilier pentru camera tineret potrivita pentru nevoile dvs., va oferim o gama larga de mobilier personalizat conceput pentru tine: paturi simple , paturi suprapuse, dulap/dulapuri, birou/birouri , mese si accesorii de mobilier intr-o gama largă de culori și finisaje.

Mobila tineret baieti

Mobila tineret baieti reprezinta planificarea moderna ce sustine evolutia stilului de viata tanar. Dinamismul compozitiilor pentru camera tineret sugereaza o stare de spirit care poate fi traita in viata de zi cu zi in libertatea totala. Fabricarea de mobila copii devine solutia perfecta pentru orice gust si nevoie.

Mobila tineret fete

Mobila tineret fete este un dormitor pentru tineri in tonuri de nisip este perfect pentru camere copii cu dimensiuni reduse. In spatiul foarte mic, am amenajat un pat, dulap și zona de studiu, suprapunandu-l pe cel din urma cu patul in sine, cu un birou mare. Depozitarea detasabila este ideala pentru a profita de fiecare ultim milimetru al dulapului.Astfel se creeaza un refugiu personal, o zona izolata pentru copii si tineri de a avea propriul spatiu. Paturi cu panouri si module care se adapteaza la nevoile dvs., creand posibilitati nesfarsite.

Paturi copii

Paturi copii in combinatia de diverse culori de PAL melaminat reprezinta pentru dormitor copii, chiar si in spatii mici de apartament, un produs de calitate adaptat fiecarui detaliu.Mobila pentru dormitoare copii contine :paturi pentru fete sau paturi pentru baieti, toate fiind paturi functionale si incantatoare, un dulap cu usi si cu sertare, un birou de scris și corpuri suspendate cu o usa compartimente practice.