Dulapuri haine

Dulapurile de haine sunt piese esențiale de mobilier pentru orice dormitor. Acestea oferă un spațiu de depozitare pentru hainele, încălțămintea și alte accesorii, ajutând la organizarea încăperii și păstrarea lucrurilor la îndemână.

Există o varietate de opțiuni disponibile atunci când vine vorba de dulapuri de haine, inclusiv modele cu uși glisante sau uși batante, cu rafturi sau sertare. Dulapurile pot fi realizate din diverse materiale, cum ar fi lemnul, MDF-ul, melamina sau plasticul, și pot fi disponibile într-o gamă largă de finisaje și culori, pentru a se potrivi cu orice stil de decor.

Dulapuri Haine

Afișez toate cele 9 rezultate

Dressing dormitor

Dressing dormitor cu uși glisante este cea mai buna alternativa pentru cei care doresc să combine estetica și functionalitatea intr-o singura completare. Datorita deschiderii practice si a sistemului de inchidere care distinge acest dressing la comanda, va permite sa stocati in perfecta ordine numeroase articole de imbracaminte si accesorii, fara a pierde un singur centimetru de spatiu valoros.

Dulap

Dulap este o gama de lux de dulap dormitor, din MDF vopsit lucios alb curbat, suficient de mare pentru a satisface toate solicitarile: solutii care maximizeaza spatiul disponibil prin propuneri confortabile de utilitate excelenta, proiectat sa depaseasca asteptarile si ale celor mai exigenti utilizatori.

Dulap de haine

Dulap de haine cu usi glisante sunt solutiile complete care combina frumusetea si utilitatea unei zone de dormit proiectate ergonomic. Dulapuri haine uși glisante sunt o alegere care satisface și cele mai exigente cerinte in materie de compartimentare.

Dulap dormitor

Dulap dormitor inseamna sa nu renuntati la eleganta dressingului cu usi curbate din MDF vopsit lucios, si nici a solutiilor moderne și funcționale cu care suntem obisnuiti. Gestionarea tuturor zonelor de dormit si libertate completa de personalizare va organiza in dulapuri haine din dormitorul vostru, pe baza gusturilor și necesitatilor logistice si a spatiului, solutii care creeaza armonie si ofera delicatete intregii compozitii de dressing dormitor.

Dulapuri cu usi culisante

Dulap haine usi glisante cu aspect neoclasic,elegant, din MDF vopsit mat: atunci cand este inchis este ca o suprafata de o singura culoare, care poate fi adaptata la orice ambianta. Acest mobilier dressinguri ofera solutii care utilizeaza cat mai mult spatiul pentru depozitarea impecabila. Fiecare imbracaminte si fiecare obiect, sunt proiectate sa depaseasca asteptarile celor mai exigenti utilizatori.

Dulapuri haine

Dulapuri haine sunt prezente în zona de dormitor si au o importanta vitala, nu numai pentru o mare ergonomie si functionalitate, ci si pentru a crea un mediu armonios care ofera eleganta și farmec intregii camere pentru mobilier dressinguri.

Dulapuri usi glisante

Dulapuri usi glisante reprezinta un avantaj intr-o camera mica , si nu este doar practic , ci și estetic: la dressing uși glisante, usile fiind în medie mai mari decat usile cu balamale, fac posibila perceptia structurii frontale la dulapuri haine ca un singur perete, reducand in mare masura impactul vizual. Acest sistem practic de deschidere, la dulap dormitor, a usilor, permite reducerea semnificativa a spatiului util fată de interiorul din sifonier, pentru a putea fi utilizat, si , prin urmare , faciliteaza foarte mult pozitionarea dulapului din interiorul dormitorului.

Sifonier

Sifonier este conceput pentru a va satisface toate obiceiurile ai nevoile organizationale. Alegerea unui dulap cu elemente de diferite latimi va permite sa gestionati mai bine spatiile, optimizand dimensiunile globale: dulap cu 2 usi, dulap cu 3 usi.

Sifoniere

Sifoniere repezinta depozitarea, organizarea, continand mobilier de dulapuri ieftine.O colecție de panouri și rafturi care fac posibila crearea de dulapuri cu oglinda incorporate, dulapuri personalizate si unitati de stocare de tipuri infinite, raspunde acestei nevoi specifice de functionalitate si stil . De la intrare, fiecare camera din casa poate fi proiectata in totalitate, gratie celor doua caracteristici principale ale acestor modele de dressinguri : versatilitate si personalizare.