Excelenta trece printr-o combinatie de eleganta si performanta:
Eleganta de design indeplineste functionalitatea intr-o bucatarie conceputa sa fie un aliat al vietii de zi cu zi si sa priveasca in viitor cu cea mai buna tehnologie electronica si materialele existente.

Cand bucataria se extinde si devine spatiu de locuit:
Posibilitatile nelimitate pentru o bucatarie adaptata si irezistibil de inteligenta si flexibilitatea mobilierului la comanda, va permite sa proiectati solutii unice si de design pentru extinderea bucatariei, care unifica finisajul intregului spatiu deschis si permite un design dinamic si uniform al incaperilor.

Detaliile fac diferenta si dau caracter fiecarei bucatarii realizate de compania noastra!
Finisajele bucatariei sunt acele detalii care fac diferenta si dau personalitate celui care o foloseste. Detaliile devin instrumente expresive ale bucatariilor, studiate intr-un mod fin, fara a fi observate.

mobila bucatarii

Afișez 1 - 12 din 27 de rezultate

Bucătarie clasică

Bucătăria clasică este un stil de design atemporal și elegant, care aduce un aer de tradiție și rafinament în spațiul bucătăriei tale. Este important să ai în vedere spațiul disponibil în bucătărie și să optezi pentru soluții de depozitare eficiente și funcționale, precum și pentru un flux de lucru practic. Consultarea unui designer de interior sau a unui specialist în mobilier de bucătărie clasică te poate ajuta să creezi o bucătărie clasică personalizată și să faci alegerile potrivite în funcție de nevoile și preferințele tale.

Bucătarie clasică de lux

O bucătărie clasică de lux este caracterizată prin utilizarea materialelor de înaltă calitate, a finisajelor elegante și a echipamentelor moderne și sofisticate. Acest tip de bucătărie se concentrează pe crearea unui mediu confortabil și funcțional, care să ofere o experiență culinară deosebită.

Bucatarie moderna cu insula

Bucatarie moderna cu insula este principalul obiectiv in modele bucatarii care poate îndeplini funcții diferite în funcție de nevoile de utilizare. Veți putea configura insula cu blat de bucatarie ca element operațional pentru pregătirea meselor, completând-o cu o hota traditionala sau suspendata, cu chiuvetă de bucatarie cu una sau două cuve. Alegeți o plită tradițională sau o plita cu inducție, sau folosiți insula impreuna cu scaunele de bucatarie, ca o masă de bucatarie pentru a primi rudele și prietenii. Proiectata în mediul potrivit, mobila de bucătărie cu insulă este, de fapt, o alegere câștigătoare, fiind ca un pod de trecere către zona de living și un potențial maxim în ceea ce privește capacitatea de izolare fata de aceasta.

Bucătarie modernă la comandă

Mobila bucatarie la comanda este unica varianta care satisface cele mai noi tendinte moderne. Mobila de bucatarie reprezintă amestecul potrivit intre stilurile clasice si cele moderne pentru a satisface noile tendinte de mobilier de bucatarie. Designul grafic al acestei bucatarii combina ergonomia si designul intr-un aspect contemporan, determinand un stil simplu, dar elegant, care va permite sa creati o omogenitate intre bucatarie si living.

Bucătarie modernă și ieftină

Mobila bucatarie ieftina cu o selecție larga de elemente, garanteaza adaptabilitatea fiecarui spatiu. Cu acest model puteti crea bucataria individuala si sa va transformati ideile in realitate. Aceasta mobila de bucatarie ofera o gama larga de fronturi de culoare, din diferite materiale, precum și o gamă larga de blat bucatarie. Bucatarie moderna, practica, mica sau bucatarie de lux, se realizeaza prin individualitate si cu design modern! Aceasta mobila de bucatarie ofera cel mai bun raport pret / calitate si corespunde unei game largi de stiluri de viata.

Bucătarie rustică

Bucătăria rustică este un stil de design care se inspiră din mediul rural și natură. În general, aceste bucătării au o atmosferă caldă, primitoare și confortabilă, iar materialele utilizate includ lemn, piatră, ceramică și fier forjat. Designul rustic este ideal pentru persoanele care doresc să aducă un pic din natură în casa lor și să creeze o atmosferă plăcută și relaxantă.

Bucătării

Bucătăria este o încăpere importantă din orice locuință, deoarece aici petrecem mult timp gătind, mâncând și socializând cu familia și prietenii. Există multe stiluri diferite de bucătării disponibile pe piață, astfel încât să puteți alege cel care se potrivește cel mai bine gusturilor și necesităților dumneavoastră.

Bucatarii clasice

Bucatariile clasice precum cea din imagine, reinterpreteaza un concept actual de bucatarii vintage, care nu uita traditiile si functionalitatea clasica, se adapteaza, de asemenea, la un cadru contemporan. Fabricat din materiale de lemn de calitate rezistente la uzura, cu blat bucatarie granit, oferă caldura mediului clasic, iar ca design bucatarie se imbina perfect cu toate tipurile de mobila de bucatarie, de la bucatarii rustice pana la bucatarii moderne, pentru o bucatarie unica care satisface cele mai variate nevoi. Fiecare detaliu al bucatariei este studiat cu atentie absoluta si este perfect in acord cu restul casei.

Bucatarii clasice la comanda

Bucătăriile clasice la comandă oferă o soluție personalizată și unică pentru oricine dorește să-și creeze propria bucătărie clasică. Alegând această opțiune, puteți alege dimensiunea, forma, culorile, materialele și toate celelalte elemente care să corespundă stilului și gusturilor personale.

Bucatarii la comanda

Bucătăriile la comandă sunt o opțiune excelentă pentru a obține o bucătărie personalizată, adaptată nevoilor, preferințelor și spațiului disponibil în locuința ta. O bucătărie la comandă înseamnă că poți să-ți creezi propria bucătărie, alegând designul, materialele, finisajele și detaliile pe care le preferi.

Mobila bucatarie

Mobila de bucătărie este unul dintre cele mai importante elemente din bucătărie. Ea trebuie să fie funcțională și practică, dar și estetică, pentru a se potrivi cu stilul general al încăperii. Există multe opțiuni de mobilier de bucătărie disponibile pe piață, astfel încât să puteți alege cel mai bun pentru nevoile și gusturile dvs.