Mobila dressing

Oferim soluții de mobilare cu materiale de calitate, la comandă, la prețuri de producător: dressinguri, dressinguri la comandă, dressing cu uși glisante, dressing cu uși culisante la comandă, dressinguri hol, dresinguri dormitor, dulapuri, dulap dormitor, dulap haine, dulapuri cu uși culisante.

Toate modelele din categoria „dressinguri / dulapuri” pot fi achiziționate la comandă, la prețuri de producător !

Dressing

Afișez 1 - 12 din 16 rezultate

Dressing de lux

Dressing de lux ce exprimă individualitatea, exclusivitatea și unicitatea gustului personal al fiecaruia. Dressingul este realizat pentru fiecare client și pentru cele mai diferite cerințe. Fiecare dulap este conceput, planificat și fabricat asa cum isi doreste clientul, adaptate la fiecare spatiu.

Dressing dormitor

Dressing dormitor cu uși glisante este cea mai buna alternativa pentru cei care doresc să combine estetica și functionalitatea intr-o singura completare. Datorita deschiderii practice si a sistemului de inchidere care distinge acest dressing la comanda, va permite sa stocati in perfecta ordine numeroase articole de imbracaminte si accesorii, fara a pierde un singur centimetru de spatiu valoros.

Dressing dormitor

Dressing dormitor este situat in interiorul dormitorului, si ne permite sa avem haine bine ordonate la vedere și ne oferă alternativa pentru a plasa dulapuri cu usi culisante sau nu.

Dressing hol

Dressing hol reprezinta o parte foarte importanta a casei noastre. Avem nevoie de a oferi solutii de depozitare pentru haine , paturi pentru iarna, pentru valise, atat de multe lucruri care trebuie sa fie depozitate pentru un timp , pana cand avem nevoie de ele din nou.

Dressingul

Dressingul este un spațiu special amenajat în casă pentru depozitarea și organizarea hainelor, încălțămintei, accesoriilor și alte obiecte personale. Acesta poate fi considerat o cameră dedicată îmbrăcămintei și este conceput pentru a oferi un mediu funcțional, practic și estetic plăcut.

Dressinguri cu usi glisante

Dressinguri cu usi glisante sunt cea mai buna alternativa pentru cei care doresc sa combine estetica si functionalitatea intr-o singura completare. Datorita deschiderii practice a sistemului de inchidere, dulap haine usi glisante va permite sa stocati in perfecta ordine numeroase articole de imbracaminte si accesorii, fara a pierde un singur centimetru de spatiu.

Dulap

Dulap este o gama de lux de dulap dormitor, din MDF vopsit lucios alb curbat, suficient de mare pentru a satisface toate solicitarile: solutii care maximizeaza spatiul disponibil prin propuneri confortabile de utilitate excelenta, proiectat sa depaseasca asteptarile si ale celor mai exigenti utilizatori.

Dulap de haine

Dulap de haine cu usi glisante sunt solutiile complete care combina frumusetea si utilitatea unei zone de dormit proiectate ergonomic. Dulapuri haine uși glisante sunt o alegere care satisface și cele mai exigente cerinte in materie de compartimentare.

Dulap dormitor

Dulap dormitor inseamna sa nu renuntati la eleganta dressingului cu usi curbate din MDF vopsit lucios, si nici a solutiilor moderne și funcționale cu care suntem obisnuiti. Gestionarea tuturor zonelor de dormit si libertate completa de personalizare va organiza in dulapuri haine din dormitorul vostru, pe baza gusturilor și necesitatilor logistice si a spatiului, solutii care creeaza armonie si ofera delicatete intregii compozitii de dressing dormitor.

Dulapuri cu usi culisante

Dulap haine usi glisante cu aspect neoclasic,elegant, din MDF vopsit mat: atunci cand este inchis este ca o suprafata de o singura culoare, care poate fi adaptata la orice ambianta. Acest mobilier dressinguri ofera solutii care utilizeaza cat mai mult spatiul pentru depozitarea impecabila. Fiecare imbracaminte si fiecare obiect, sunt proiectate sa depaseasca asteptarile celor mai exigenti utilizatori.

Dulapuri haine

Dulapuri haine sunt prezente în zona de dormitor si au o importanta vitala, nu numai pentru o mare ergonomie si functionalitate, ci si pentru a crea un mediu armonios care ofera eleganta și farmec intregii camere pentru mobilier dressinguri.

Dulapuri usi glisante

Dulapuri usi glisante reprezinta un avantaj intr-o camera mica , si nu este doar practic , ci și estetic: la dressing uși glisante, usile fiind în medie mai mari decat usile cu balamale, fac posibila perceptia structurii frontale la dulapuri haine ca un singur perete, reducand in mare masura impactul vizual. Acest sistem practic de deschidere, la dulap dormitor, a usilor, permite reducerea semnificativa a spatiului util fată de interiorul din sifonier, pentru a putea fi utilizat, si , prin urmare , faciliteaza foarte mult pozitionarea dulapului din interiorul dormitorului.