Living

Vă interesează un living cu linii moderne și materialele inovatoare?
Cele mai moderne corpuri de mobilier pentru living sunt ideale pentru a furniza și acoperi peretele în deplină libertate. Gășiți componentele și modulele pe care le căutați, puteți să alegeți din marea varietate de elemente create special pentru o personalizare radicală a livingului: LED, lumini integrate, unități de perete și baze personalizate, finisaje coordonate și create cu materiale rafinate.

În alegerea uneia dintre camerele de zi propuse, va puteți orienta spre un mobilier într- un stil modern, clasic sau contemporan; alegerea materialelor și a modelelor va varia în funcție de nevoile Dvs. în ceea ce privește estetica și funcționalitatea, precum și raportul excelent calitate preț.

Fără îndoială, livingul este cartea de vizită a întregii case. Rafturi, module tip cutie de perete, etajere, oglinzi sunt toate elemente care contribuie la organizarea unui spațiu care nu mai este doar un mediu de trecere.

Frumoase și funcționale, dulapurile și bibliotecile completează gama de mobilier pentru zona de living. Beneficiați la maxim de spațiul Dvs. de locuit, de inima întregii case. Estetică pentru toate gusturile și atenția maximă la detalii: acestea sunt principalele caracteristici ale gamei noastre de mobilier pentru living!

Living

Afișez 1 - 12 din 15 rezultate

Biblioteca Living

Biblioteca living este reinterpretarea conceptului de living , si ofera solutii personalizate, care reinterpreteaza tema de izolare printr-o abordare sofisticata si contemporana a living-ului. Biblioteca living devine solutia usoara, modulara , impreuna cu piese de mobilier, mese living, inchis conturand un stil unic, liber de constrangerile si eleganta innascuta, concepute pentru a se potrivi cu orice mediu.

Living de lux

Un living de lux este caracterizat de eleganță, rafinament și confort. Alegerea pieselor de mobilier și a finisajelor potrivite poate transforma un living obișnuit într-un spațiu sofisticat și exclusivist.

Living modern

Living modern impreuna cu finisajele care decoreaza colectia moderna de mobila de living, respecta cele mai recente tendinte. Datorita alegerii dintre o multitudine de finisaje diferite, inclusiv esente, colorate, lucioase, opace si sticla, veti avea ocazia sa va creati mobila camera de zi moderna si mai potrivita pentru orice context si mediu. Alegeti pentru a imbunatati geometrii riguroase prin folosirea culorii, pentru a recrea mediile calde si romantice adaugand elemente in esenta.

Livinguri

Livinguri aduce estetica pentru toate gusturile si atentia maxima la detalii. Va intereseaza liniile moderne si materialele inovatoare? Cele mai moderne sunt ideale pentru a furniza si acoperi peretele in deplina libertate. Gasiti componentele si modulele pe care le cautati, alegeti dintre cele din marea variate elemente create special pentru o personalizare radicală a zonei de living.Unitatile de perete si bazele personalizate, cu finisaje coordonate si create cu materiale rafinate, se contopesc intr-o mobila living ideala.

Livinguri moderne

Livinguri moderne este alegerea dintre mobila camera zi propusa sau se poate orienta spre mobilier intr- un stil living modern, clasic, contemporan; alegerea materialelor si a tipurilor va varia in functie de nevoile clientilor in ceea ce priveste estetica, functionalitatea, acordand o atentie deosebita confortului pentru calitatea mobila sufragerie si preturi.

Mobila camera de zi

Mobila pentru camera de zi este esențială pentru amenajarea și funcționalitatea acestui spațiu. Există o varietate de piese de mobilier pe care le poți lua în considerare, în funcție de preferințele tale și de stilul general al camerei de zi.

Mobila de sufragerie

Mobila de sufragerie impreuna cu o biblioteca sufragerie moderna va va permite sa proiectati mobila de living cu un aspect total coordonat cu bucataria și multe accesorii, cum ar fi dulapuri, mobilier bar living, rafturi si suporturi TV. Decoreaza-ti casa cu un gust modern si echilibrat, sporind spatiul in cel mai bun mod atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere al functionalitatii.

Mobila de sufragerie moderna

Mobila de sufragerie modernă se caracterizează prin linii curate, design minimalist, materiale contemporane și culori neutre sau contrastante.

Mobilă living la comanda

Mobila living la comanda este o opțiune excelentă pentru a-ți personaliza și optimiza spațiul din living în funcție de preferințele și nevoile tale. Când alegi mobila la comanda, poți colabora cu un designer sau un producător de mobilă pentru a crea piese unice, adaptate spațiului tău și stilului tău de viață.

Mobila living modernă

Mobila living moderna este o camera de zi usor adaptabilă la spatii si dimensiuni, cu un gust inovator marcat, si care va ofera posibilitatea de a exprima creativitatea si gustul in faza de proiectare si de compozitie. Personalizati casa prin modularitatea de livinguri moderne. Impreuna cu coltare living oferiti stil si identitate zonei dvs. living.

Mobilă sufragerie

Mobila sufragerie reprezinta numeroase variabile si optiuni nesfarsite la dispozitia dvs. pentru a va planifica complet living-ul ideal. Inima casei trebuie sa emane energie in intregul mediu sau sa creeze un mediu linistit si discret, unde este confortul oferit de coltare living, si sa actioneze ca un fir comun. Aveti posibilitatea de a alege mobila living si de a exploata solutii de o mare ergonomie care va permit sa maximizati spatiul disponibil prin personalizari extrem de utile.

Rafturi, etajere si dulapuri din mobila de living, coltare living, mese, scaune, oglinzi sunt toate elementele care contribuie la a furniza cu grija un spatiu care nu mai este doar un mediu de trecere, ci este o mobila living moderna. Frumoase si functionale, dulapurile si bibliotecile completeaza gama de mobilier living care ajuta la spatiul de locuit intr-un mod cuprinzator si rational.